• Tavarat kannattaa hinnoitella kotona kaikessa rauhassa etukäteen jo ennen niiden tuomista kirpputorille. Yhteen myyntipaikan vuokraan sisältyy kaksi arkkia hyllykohtaisia viivakoodillisia hintalappuja. Hintalappuja niissä on yhteensä 48 kpl. Lisäarkkeja saa ostaa Zirpparilta 0,50€/lisäarkki. Muut hintalaput eivät käy meillä.
 • Voit hinnoitella tuotteesi myös paikan päällä kirpputorin hinnoittelupisteellä.
 • Kirpputorilta löytyy saksia, kyniä, teippiä, pyykkipoikia, vaateripustimia, koukkuja ja tekstiilipistooleja. Ne ovat vapaasti vuokraajien käytössä.
 • Esim. koruja ja laukkuja voit ripustaa koukuilla hyllysi päätyristikkoon. Näin ne pääsevät esille paremmin.
 • Kiinnitä hintalappusi teipillä, narulla, paperiliittimellä tms. niin että ne eivät putoa helposti, esim. sovitettaessa vaatetta, eivätkä revi tuotetta pilalle kun hintalappua irrotetaan. Emme voi myydä hintalaputonta tuotetta kirpputorilla vaan se otetaan talteen erilliseen paikkaan, josta vuokraajat voivat vuokra-ajan päättymiseen mennessä tarkistaa, onko omia tavaroita joutunut sinne.
 • Emme ota automaattisesti hintalappuja talteen. Jos haluat että hintalappusi säästetään, sovi asiasta etukäteen henkilökunnan kanssa. Merkitse hintalappusi alleviivaustussilla ja kiinnitä hintalappu tuotteeseen siten, että kirpputorin kassahenkilökunta saa sen irti rikkomatta tuotetta tai hintalappua. Jos emme saa hintalappua tuotteesta irti sitä vahingoittamatta, emme voi ottaa hintalappua talteen.
 • Asettele tavarat hyllyihin/rekkeihin väljästi, siten että niitä on helppo selata ja katsella. Ostajat usein karttavat täysiä, tiukasti pakattuja vaaterekkejä ja liian täysiä hyllyjä joista yksittäiset tavarat eivät erotu kunnolla. Jos sinulla on tavaraa paljon, hyllyjä ja rekkejä kannattaa käydä täyttelemässä vähitellen sitä mukaa kun tavaraa menee kaupaksi.
 • Epäsiistit tavarat eivät myy hyvin. Kannattaa puhdistaa likaisen näköiset tavarat, kiillottaa kengät ym. jotta tavarat ovat mahdollisimman siistin ja kutsuvan näköisiä.
 • Siisti hyllysi ja rekkisi mahdollisimman usein. Sekaiset tavarakasat eivät houkuttele ostajia katselemaan tavaroita. Kirpputorin henkilökunta voi pitää puolestasi myyntipaikkasi siisteydestä huolta päivittäin erillisestä maksusta. Katso lisäpalvelumme Hinnasto-sivulta. Siistillä ja riittävän väljästi täytetyllä paikalla tavarasi menevät kaupaksi parhaiten!
 • Mikäli tavara ei näytä menevän kaupaksi, mieti onko se hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Tavara voisi ehkä mennä kaupaksi hieman alemmalla hinnalla – hintoja voit käydä muuttamassa kesken vuokra-aikasi. Hintaa ei voi muuttaa yliviivaamalla entistä ja kirjoittamalla uutta tilalle, vaan tarvitset uuden Zirpparin hintalapun.
 • Tarjoamme myös valokuvauspalvelua, jonka avulla voit päivittäin sinulle (esim. sähköpostiisi, WhatsAppiisi) lähettämästämme kännykkäkamerakuvasta nähdä myyntipaikkasi senhetkisen kunnon ja tavaramäärän ja päättää sen perusteella, haluatko tulla siistimään myyntipaikkaasi tai tuoda sinne lisää tavaraa. Katso lisäpalvelumme Hinnasto-sivulta.
 • Joskus tavaroita siirtyy ostajien toimesta vääriin hyllyihin. Voit vuokra-aikasi päättymiseen saakka tarkistaa välillä muita kirpputorin myyntipaikkoja siltä varalta, että tavaroitasi on kulkeutunut toiselle myyntipaikalle. Hintalappumme on joka tapauksessa viivakoodattu myyntipaikkakohtaisesti, joten vaikka tavarasi ostettaisiin jostain toisesta hyllystä jonne se on kulkeutunut, myyntituotto tulee edelleen sinulle.
 • Säilytämme hintalaputtomia, sekä vuokraajien joiden vuokra-aika on jo päättynyt, tavaroita yhden viikon, minkä jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen tai ne siirtyvät Zirppari Oy:n omistukseen.