1. Itsepalvelukirpputorin tilavuokra maksetaan paikan päällä myyntipaikkaa varatessa tai viimeistään vuokra-ajan alkaessa. Samalla kirjoitetaan vuokrasopimus. Tarkastamme silloin vuokraajan henkilöllisyystodistuksen. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.
 2. Yksi myyntipaikan vuokra on kestoltaan kuusi myyntipäivää eli kalenteriviikko pois lukien maanantai. Vuokra-ajan voi aloittaa minä tahansa viikonpäivänä paitsi maanantaina, jolloin kirpputori on suljettu. Myyntipaikan voi toki vuokrata useammaksi viikoksikin ja suosittelemme yleensä vähintään kahden viikon varaamista. Juhlapyhien tms. aikaan saattaa olla aukioloissa poikkeuksia, näistä sovitaan tarkemmin myyntisopimusta tehtäessä.
 3. Jos haluat jatkaa vuokra-aikaasi kirpputorilla, ilmoita siitä viimeistään viikko ennen vuokra-aikasi päättymistä niin teemme uuden sopimuksen. Myöhemminkin voit ilmoittaa jatkosta, mutta jos myyntipaikkasi on jo ehditty varata toisen vuokraajan toimesta ennenkuin ilmoitat vuokra-aikasi jatkosta, et välttämättä voi jatkaa myyntiä samalla myyntipaikalla vaan varaamme sinulle toisen myyntipaikan. Jatkovuokra-ajan vuokra maksetaan viimeistään jatkovuokra-ajan ensimmäisenä päivänä. Jos vuokraa ei makseta ensimmäisen vuokrapäivään mennessä, on Zirppari Oy:llä oikeus periä viikkovuokra vuokraajan myynnistä tai tyhjentää pöytä. Myyntitavaroita säilytetään tyhjennyksen jälkeen yksi viikko, minkä jälkeen ne joko toimitetaan lahjoituksina pois tai ne siirtyvät Zirppari Oy:n omistukseen.
 4. Myyntipaikan täyttämisen voi aloittaa jo vuokra-aikaa edeltävänä päivänä puoli tuntia ennen kirpputorin sulkemisaikaa, eli arkisin ti-pe klo 19.30 ja viikonloppuisin la-su klo 17.30. Vuokra-ajan alkaessa tiistaina, myyntipaikan täyttämisen voi aloittaa sunnuntaina klo 17.30 koska maanantaisin kirpputori on kiinni.
 5. Myyntipaikan tyhjennys vuokra-ajan päättymispäivänä viimeistään 1,5 tuntia ennen kirpputorin sulkemisaikaa eli arkisin ti-pe klo 18.30 mennessä ja viikonloppuisin la-su klo 16.30 mennessä. Mikäli paikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, perimme 25€ tyhjennysmaksun.
 6. Hinnoittele tavarasi aina Itsepalvelukirpputori Zirpparin omilla viivakoodatuilla hintalapuilla. Jos myöhemmin haluat alentaa hintoja, tee uusi lappu. Emme myy tuotteita, jotka on hinnoiteltu jotenkin muuten kuin Itsepalvelukirpputori Zirpparin omilla hintalapuilla tai joiden hintaa on muutettu jälkeenpäin yliviivaamalla alkuperäinen hinta. Merkitse numerot selkeästi, niin vältymme väärinkäsityksiltä. Merkitse hintalappuun myös tuotteen nimi tai kuvaus riittävän yksilöivästi. Näiden ehtojen avulla ehkäisemme hinnanmuutoksia tai hintalappujen vaihtamista jonkun muun kuin vuokraajan omasta toimesta.
 7. Hintalaputtomia tavaroita emme voi myydä, vaan laitamme ne talteen omaan osastoonsa, josta voit myyntiaikasi loppuun mennessä käydä tarkistamassa, onko tavaroitasi siellä.
 8. Näytä vuokrasopimuksesi ja vuokranmaksukuitti kassalla, kun haet tavarasi pois. Näin vältymme siltä ettei kukaan vie tavaroitasi varkain vuokraajan ominaisuudessa kassan ohitse.
 9. Vuokra-aikasi päätyttyä saat myydyistä tuotteistasi rahat ja myyntiraportin vuokrasopimusta ja vuokranmaksukuittia vastaan. Veloitamme myyntituotosta 5% provision. Pidemmillä vuokrausjaksoilla tilityksen voi hakea viikon välein. Tarkista tilityksen oikea määrä heti kassalla tilityksen saatuasi, sillä emme huomioi myöhemmin tapahtuvaa tilityksen oikaisuvaadetta.
 10. Suosittelemme tarkistamaan kirpputorin muut hyllyt ja rekit vuokra-aikasi loputtua samalla kun haet tavarasi pois siltä varalta, että tavaroitasi on siirtynyt ostajien toimesta toisten myyntipaikoille.
 11. Siisteys on Zirpparin kunnia-asia! Siksi lattialla ei saa säilyttää myytävää tavaraa. Mikäli sinulla on isompia tavaroita jotka eivät mahdu myyntipaikkaasi, sovi niiden tuomisesta etukäteen Zirpparin kanssa. Tilaavievien tuotteiden myyntiprovisio on 50% tuotteen hinnasta. Nämä tuotteet hinnoitellaan erikseen.
 12. Tuo kirpputorille myyntiin vain myytäväksi kelpaavaa, hyväkuntoista ja puhdasta tavaraa. Ilmoita hintalapussa, mikäli tuotteessa on vikaa.
 13. Jos sähkölaitteessa on jokin vika, ilmoita siitä hintalapussa ja katkaise sähköjohto sähkövahinkojen estämiseksi. Annamme sähkölaitteiden ostajille aina kuittia vastaan yhden vuorokauden palautusajan, jonka aikana ostaja voi tarkistaa kotona, toimiiko laite. Ehjänä myydyn rikkinäisen sähkölaitteen myyntivoitto peritään takaisin vuokraajalta jälkikäteen, jos vuokra-aika on päättynyt sen vuorokauden kuluessa, jolloin tavara on tarkastuksessa ostajan kotona.
 14. Arvokkaille pientavaroille on varattu vitriini, johon ne kannattaa tuoda myytäväksi. Arvokkaampiin tekstiileihin saat varashälyttimen kassalta.
 15. Hälytinvuokrauksen, vitriinimyynnin, valvontakameroiden ja kassahenkilökunnan valvonnan avulla pyrimme ehkäisemään ikäviä tilanteita. Zirppari Oy ei kuitenkaan vastaa myytävälle tavaralle koituvasta vahingosta tai varkaudesta.
 16. Vuokraaja vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus kirpputorilla myymäänsä tavaraan, vuokra-aikana tavarat ovat vuokraajan omistuksessa ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat vuokraajalle.
 17. Aikuisviihteen, tuoteväärennösten, alkoholijuomien, tupakkatuotteiden, huumausaineiden, ampuma-aseiden, elintarvikkeiden, lääkkeiden, viherkasvien ja helposti syttyvien aineiden ja tuotteiden myynti Itsepalvelukirpputori Zirpparilla on kielletty. Henkilökunnalla on oikeus poistaa edellämainitut tuotteet myyntipaikalta.
 18. Uusien tavaroiden myymiseen kirpputorilla on oltava oma yritys tai osuuskunnan jäsenyys, mistä todisteena tarvitsemme vuokrasopimukseen Y-tunnuksen tai todistuksen osuuskunnan jäsenyydestä.
 19. Emme kerää hintalappuja automaattisesti talteen. Merkitse hintalappusi selkeästi, esim. tekemällä siihen viiva alleviivaustussilla (tussin värillä ei väliä) jos haluat, että ne kerätään sinulle talteen ja sovi asiasta etukäteen henkilökunnan kanssa.